decopanel3d.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii


     Important!!!

   Datorita faptului ca aspectul final si rezultatele obtinute cu ajutorul produselor oferite de S.C. Klar Design SRL depind in foarte mare parte de cumparator si de priceperea acestuia (sau a mesterilor) in montarea lor, nu putem oferi posiblitatea de returnare a produselor achizitionate la mai mult de 24 de ore de la momentul primirii lor. 

   Daca nu sunteti multumiti de aspectul produsului sau v-ati imaginat ca arata intr-un alt fel, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la contact@decopanel3d.ro in primele 24 de ore de la primire in care sa specificati ca doriti returnarea produsului si sa primiti contravaloarea sumei platite. 

  Veti primi banii inapoi fara nicio alta intrebare in termen de aproximativ 72 de ore de la primirea coletelor, cu conditia ca acestea sa fie intacte, sa nu fie deteriorate, taiate, stricate iar produsele sa nu fi fost folosite. Taxele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra ca si cumparator. 

Nota: Ne rezervam dreptul de a adauga si a modifica acesti Termeni si Conditii fara o instiintare prealabila.

spacer
  • Contact
  • Telefon: 0747.033.199
  • Program: L-V 10:00-20:00
  • Sambata: 10-14
  • Duminica: INCHIS
  • E-mail: contact@decopanel3d.ro
Website detinut de KLAR DESIGN S.R.L., CIF: RO17050895, Reg.Com: J24/1914/2004